Top

Mercedes

Mercedes wieldoppen online kopen bij een betrouwbare leverancier en tegen een aantrekkelijk tarief? Dan ben je bij Wieldoppen-online.nl aan het juiste adres. 


Mercedes wieldoppen geschikt voor model Mercedes


Mercedes krijgt probleemloos een nieuw sportief uiterlijk met deze wieldoppen van topkwaliteit. De wieldoppen van Mercedes zijn geschikt voor ieder merk  type auto
en te bestellen in

Bent u op zoek naar kwaliteit wieldoppen voor uw Mercedes? Zoek niet verder. U vindt hier voor ieder merk en model auto wieldoppen.

Waarop moet ik letten als ik wieldoppen online koop?


Voordat u gaat bestellen is het van belang om te weten of uw banden geschikt zijn voor wieldoppen. Is uw auto voorzien van zwarte en stalen velgen dan is het mogelijk om wieldoppen te monteren. Als uw banden zijn voorzien van lichtmetalen velgen is het niet mogelijk om wieldoppen te plaatsen. 

Vervolgens bepaalt u welke inch maat u nodig heeft. Op de zijkant van uw band vindt u een reeks getallen en cijfers. Dit kan er als volgt uitzien: 195/65/R14. Achter de letter "R" vindt u uw inch maat. Het kan voorkomen dat de "R" niet op uw band is afgebeeld. Maar ook dan geldt: het laatst cijfer is uw inch maat.


Het monteren van de wieldoppen op uw Mercedes


Wieldoppen bevestigen was nog nooit zo eenvoudig. Door het One Click System heeft u uw auto in enkele minuten voorzien van een nieuw uiterlijk. De wieldoppen zijn op één of twee standen te monteren. Het is mogelijk dat uw wieldoppen zijn geleverd met een losse klemring. Deze bevestigt u gemakkelijk in de bovenste goot aan de achter- of binnenzijde van de wieldop. Het is ook mogelijk dat u wieldoppen heeft ontvangen met ingebouwde klemring. Indien dit het geval is, kunt u meteen overgaan tot het monteren van de wieldoppen. U gaat als eerste op zoek naar de uitsparing in de wieldop. Deze inkeping, in de vorm van een halvemaan, bevindt zich in de buitenrand van de dop. Dit plaatst u over het ventiel. Vervolgens kunt u de clips aan de binnenkant van de wieldop één voor één vastdrukken in het wiel. Indien u moeite heeft met het vastklikken van de laatste clip gebruikt u een platte schroevendraaier om de clip voorzichtig naar binnen te schuiven. Heeft u het idee dat de wieldop een beetje los zit? Door de klemring in de onderste goot te plaatsen zet u de wieldop strakker op de velg en voorkomt u dat u uw wieldop verliest. Bij een wieldop met ingebouwde klemring drukt u de staaldraad eenvoudig naar beneden voor een strakkere pasvorm. Druk als laatste de wieldop nogmaals stevig aan. De stap-voor-stap montage handleiding voor wieldoppen mét afbeeldingen, vindt u hier.


Onderhoud en Service


Zijn uw wieldoppen toe aan een poetsbeurt? U kunt ze gemakkelijk reinigen met een spons of een zachte doek in combinatie met een mild reinigingsmiddel. Gebruik géén bijtende of schurende middelen! Dit kan leiden tot krassen of andere beschadigingen in uw wieldoppen.

Twijfelt u welke wieldoppen bij uw Mercedes passen? Of heeft u toch hulp nodig met het monteren van uw wieldoppen? Neem voor deskundig advies contact op met onze medewerkers door te bellen naar 088-0120902. U kunt uw vraag ook stellen via de Chat op de website of e-mailen naar klantenservice@autotuningwinkel.nl.